Dakkapellen

Wanneer u voornemens bent een dakkapel te laten plaatsen laat u dan eens vrijblijvend voorlichten door ons firma. Eén van de eenvoudigste en goedkoopste manieren om uw woning flink te vergroten en daarbij het leefplezier te verhogen, is een dakkapel te laten plaatsen door Spoedreparatiecentrum.nl

Wij kunnen u een uitgebreid advies geven over de verschillende mogelijkheden en vervolgens de levering- en installatie van de dakkapel volledig voor u verzorgen. Alles gebeurt volgens afspraak zodat u naderhand niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan. U zult versteld staan van de extra lichtval en onze vakkundige en snelle werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u voor het plaatsen van een dakkapel op de juiste manier adviseren.

Wij bepalen in onderling overleg de datum voor het plaatsen van uw dakkapel. Zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. ’s Ochtends komen wij bij u thuis. Uw dakkapel plaatsen we diezelfde dag, inclusief afgewerking (tenzij anders is afgesproken).

Wij laten de ruimte waar we de dakkapel plaatsen bezemschoon achter. Het bouwafval voeren wij af indien dit bij opdracht is afgesproken. Hiervoor wordt een meerprijs gerekend. De betaling van de gehele aanneemsom dient te worden voldaan op de dag van oplevering. U kunt contant of door middel van een pinbetaling bij ons afrekenen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER OM ONZE PORTFOLIO TE BEKIJKEN