Deuren/Kozijnen

Bij kunststof buitendeuren en openslaande deuren is het type drempel of onderdorpel ook bepalend voor de prijs, evenals de draairichting (naar buiten of naar binnen te openen) en de vakvulling. De vakvulling boven is meestal isolatieglas. Isolatieglas is HR++ glas. Dit is indien gewenst mogelijk bij ons.

Onder in de borstwering van de deur zit meestal paneel of rabbatdelen. Een rabbatpaneel ziet er uit als houten schroten. Maar een deur kan ook één groot paneel hebben van boven naar beneden. We kunnen dan niet door het las heen kijken.

Het plaatsen van de kozijnen kunt u ook aan Spoedreparatiecentrum.nl overlaten. Tenzij u zelf de kozijnen gaat vervangen. Het monteren van kunststof kozijnen is wel anders dan dat van houten kozijnen. Er dient met bepaalde zaken rekening gehouden te worden. Hiermee kunnen wij u helpen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het laten plaatsen van uw kunststof kozijnen. Hier leest u meer over het zelf plaatsen van kunststof kozijnen.

De aanschaf van een voordeur gaat niet over één nacht ijs. Daarom vinden wij het belangrijk om een degelijk en goed advies op maat te geven. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Het is onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een voordeur met kozijn, professioneel hang-en sluitwerk en degelijk deurbeslag. Iets waar wij ons in onderscheiden. Ons assortiment aan voordeuren is in middels uit gegroeid tot verschillende top merk voordeuren, met of zonder glas, en in allerlei modellen. De meeste glassoorten zijn mogelijk inclusief veiligheidsglas.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER OM ONZE PORTFOLIO TE BEKIJKEN