Renovatie/Restauratie

Is uw woning of bedrijfspand aan renovatie of restauratie toe? Zoekt u een aannemer die weet wat er komt kijken bij de renovatie van een schoolgebouw? Spoedreparatiecentrum staat voor u klaar. Elk renovatieproject geeft ons immers de kans om ons vakmanschap te bewijzen. Restauraties zijn ook ons vakgebied.

Bij het renoveren van een huis of bedrijfspand zijn twee dingen belangrijk: herstellen en behouden van de oorspronkelijke uitstraling en upgraden van het pand, zodat het aan de huidige technische eisen voldoet. Het is de kunst om het karakter van vroeger en de kwaliteit van vandaag te verenigen. Een voorbeeld uit onze praktijk: we zijn in staat om met traditioneel getrokken glas hedendaagse isolatiewaarden te realiseren.

Elke renovatie is uniek. Soms volstaat het om delen van de woning of het bedrijfspand op te knappen, bijvoorbeeld door de keuken te renoveren, het dak te vernieuwen of een vloerrenovatie uit te voeren. In andere gevallen is het nodig om woning of bedrijfspand compleet te renoveren.

We verrichten alle benodigde reparaties en zorgen ervoor dat uw pand er weer perfect uitziet. Met regelmatig onderhoud kunnen we het voor u vervolgens in optimale conditie houden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER OM ONZE PORTFOLIO TE BEKIJKEN