Verbouwing

Een nieuwe woning of bedrijfspand of een verbouwing is een heel concreet product. Want als er iets tastbaar is dan is het wel een woning of een bedrijfspand. Sterker nog, huisvesting is zowel voor particulieren als bedrijven en organisaties een heel belangrijk visitekaartje en dit moet natuurlijk uitstralen waar u voor staat.

Het is daarom belangrijk om een ervaren bouwbedrijf in te schakelen om deze uitstraling in uw pand of woning door te voeren. Bouwen is meer dan alleen stenen stapelen. Het is belangrijk dat er gevoel in uw pand of woning gelegd wordt, zodat uw gevoel daadwerkelijk terugkomt in het design. Er is veel mogelijk: een woning of bedrijfspand laten bouwen of compleet laten verbouwen. Hierin is ook niets te gek, alles is mogelijk.

U wilt uw ideeƫn waarmaken. Wij zien het als onze opdracht om dat voor u mogelijk te maken. Dit geldt van begin tot eind. Overleg met architect en constructeur, het vergunningentraject bij de gemeente, het inschakelen van onderaannemers en leveranciers, de coƶrdinatie tot en met de uiteindelijke oplevering en de nazorg, mocht er onverhoopt toch nog een keer een deur klemmen. Bij ons is flexibiliteit erg belangrijk, zodat u ook tijdens de bouw nog veranderingen door kunt voeren. Hiervoor werken wij ook met korte lijnen, zodat alles snel geregeld is.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KLIK HIER OM ONZE PORTFOLIO TE BEKIJKEN